Od 15. studenoga do 1. prosinca ove godine uživajte u specijalitetima restorana s područja Zagrebačke županije.
Cvečinknedli, kiselo zelje, patka, sarma… samo su mali dio jelovnika restorana s područja Zagrebačke županije nositelja standarda Okusi tradicije zagrebačkog kraja u kojima se od 15. studenoga do 1. prosinca ove godine održavaju nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije.
Tako će ljubitelji dobre hrane moći uživati u jelima spravljenim od lokalnih namirnica i po tradicionalnim recepturama. Svaki će objekt u ponudi imati po dva menija.
U tradicionalnim gastronomskim specijalitetima zagrebačkoga kraja tijekom dva tjedna uživajte u sljedećim objektima: Babriga Bistro & Catering (Velika Gorica), Krčma Gabreku 1929 Samobor (Samobor), Kavana i hotel Livadić Samobor, Restoran Salvator (Samobor), Restoran Ivančić (Jastrebarsko), Mon Ami (Velika Gorica), Hotel Princess (Jastrebarsko), Restoran Samoborska klet (Samobor), Izletište Suhina (Bestovje) i Vina Kos – Jurišić (Donja Zelina).
Inače, nacionalne Dane Okusa hrvatske tradicije zajednički organizira 12 županijskih turističkih zajednica u suradnji s lokalnim ugostiteljima, nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, a u projekt je uključeno stotinjak ugostiteljskih objekata.
Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.
Neophodni kolačići
Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.
Ukoliko onemogućite ovaj kolačić, mi nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.